Нам знадобиться:
- тісто для піци
- моцарела – 100 г
- базилік – 3-4 листочки
- томатний соус – 3-4 ст. л.
- помідор – 1 шт.
Спосіб приготування:
Спочатку нам знадобиться готове тісто для піци. Рекомендуємо приготувати його за цим рецептом.
Тепер готуємо начинку. Помідори ріжемо дуже тонкими кільцями, так як піца готується всього лиш 3-4 хвилини. А ось сир ріжемо товстими брусочками, товщиною приблизно 1 см.
Коли вся начинка підготовлена, приступаємо до тіста. Посипати стіл борошном і розкачати в тонкий пласт, товщиною не більше 3 мм. Борошна багато не потрібно.
Щоб отримати максимально круглу піцу, використовуємо тарілку. Готове тісто акуратно переміщуємо на пергамент.
В середину тіста викладаємо томатний соус і розмащуємо його за допомогою ложки. До самого краю тіста не потрібно змащувати томатним соусом.
Далі розкладаємо шматочки сиру (як Вам подобається).
Зверху кладемо базилік і кільця помідорів. Перець, спеції і ще кілька шматочків сиру кладемо зверху.
Розігріваємо духовку до максимальної температури. Переносимо піцу разом з пергаментом на гарячу форму (поставте її до цього у духовку). І випікаємо на найнижчій поличці 3-6 хв. За цей час піца покриється рум’яною скоринкою. Слідкуйте за сиром, він почне танути, має втрачати форму, але не повинен перетворитись у “калюжу”.
Смачного 😉
0 коментарів до “Піца Маргарита”Додати →