Нам знадобиться:
- полуниця – 200 г
- джем полуничний – 3 ст. л.
- часник – 2 зуб.
- імбир тертий – 1 ст. л.
- соєвий соус – 1 ст. л.
- оливкова олія – 1 ст. л.
- зелень сушена – щіпка
- перець гострий – за смаком
Спосіб приготування:
Полуницю помити, посушити і порізати на дольки. Імбир з гострим перцем нарізати дрібненькими кубиками.
В каструльку налити олію, розігріти і викласти полуницю, перець та імбир. Періодично помішуючи, смажити протягом декількох хвилин.
Коли полуниця виділить сік – додати джем. Якщо джему немає, можна додати цукор.
Додати соєвий соус та зелень. Перемішуємо і доводимо суміш до загустіння на малому вогні.
Збити отриману суміш в блендері. Полуничний соус до курки готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Полуничний соус до курки”Додати →