Нам знадобиться:
- квасоля – 1/2 скл. (125 мл)
- вода – 50 мл. (в тісто)
- борошно – 120 г
- цибуля – 1 шт.
- морква – 2 шт.
- болгарський перець – 1 шт.
- гриби – 200 г
- соєвий соус – 2 ст. л.
- картопля (велика) – 1 шт.
- вода -1,5 л
- сіль – за смаком
- кріп
- олія
Спосіб приготування:
Квасолю залити водою і залишити на кілька годин, можна на ніч. Потім змінити воду і відварити квасолю до готовності.
З квасолі зробити пюре.
У квасолеві пюре додати воду, сіль, борошно і замісити тісто. Тісто накрити і дати відпочити 20-30 хвилин.
Гриби відварити, охолодити і нарізати на невеликі шматочки. Цибулю очистити і нарізати не дуже дрібно, моркву – кружечками. Болгарський перець дрібно нарізати.
У сковорідку налити трохи олії, додати цибулю і злегка обсмажити.
Додати овочі, гриби, соєвий соус і обсмажити протягом 5 хвилин.
Нарізати картоплю на невеликі шматки.
Воду довести до кипіння, додати обсмажені овочі, гриби, картоплю, сіль і варити до готовності картоплі.
З квасоляного пюре сформувати ковбаску.
Нарізати на шматочки.
Галушки додати в суп і варити 4-5 хвилин, поки галушки не спливуть.
Коли галушки спливуть, значить суп готовий! Подавати з дрібно нарізаним кропом.
Смачного 😉
0 коментарів до “Овочевий суп з квасолевими галушками”Додати →