Нам знадобиться:
- куряче філе – 500 г
- печериці – 200 г
- яйця – 2 шт.
- вершки (20%) – 60 мл.
- панірувальні сухарі – 25 г
- цедра одного апельсина
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Гриби розрізати навпіл або на четвертинки. Куряче філе двічі перекрутити в м’ясорубці, додати збиті яйця, цедру, вершки, сухарі, гриби і приправити сіллю і перцем.
На дно форми покласти пергамент. Зверху викласти підготовлений фарш.
Форму з паштетом накрити фольгою і поставити в деко з високими бортиками. Налити окропу так, щоб вона доходила до середини форми. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин до тих пір, поки паштет не стане щільним. Потім зняти фольгу і залишити в духовці ще на 20 хвилин, щоб випарувався зайвий сік.
Готовий паштет вийняти з форми, охолодити при кімнатній температурі, прикрасити і подати до столу з листям салату, зеленню петрушки і шматочками апельсина. При бажанні гриби або частину грибів можна перекрутити в м’ясорубці разом з курячим філе.
Смачного 😉
0 коментарів до “Курячий паштет з печерицями”Додати →