Нам знадобиться:
- 800 г яловичини
- 400 г грибів
- 200 г цибулі
- 2 зубчики часнику
- 100 мл вершків
- 20 г вершкового масла
- 1 ст.л. борошна
- 200 г сметани
- сіль,перець
- мускатний горіх
- паприка
- зелень
Спосіб приготування:
М’ясо розрізаємо на стейки, перчимо, присипаємо паприкою і трохи скроплюємо маслом (НЕ солимо), залишаємо трохи промаринуватися, тим часом займемося соусом.
Гриби нарізаємо пластинками, обсмажуємо їх на олії до золотистого кольору.
Цибулю нарізаємо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
Додаємо до цибулі масло, вершки, мускатний горіх, борошно, сметану і обсмажені гриби.
На маленькому вогні постійно помішуючи тримаємо соус на вогні поки він не загусне.
Обсмажуємо стейки на добре розігрітій сковороді в олії по 2-3 хвилини з кожного боку.
Обсмажене м’ясо складаємо в ємність в якій будем запікати м’ясо. Коли все м’ясо буде обсмажене, присолюємо його, перевертаємо, присолюємо з іншого боку.
Зверху м’яса викладаємо грибний соус.
Запікаємо при 160 градусах 15-20 хвилин.
Готову страву посипаємо зеленню і подаємо до столу.
Смачного 😉
0 коментарів до “Яловичина під грибним соусом”Додати →