Нам знадобиться:
- філе свіжої скумбрії – 6 шт.
- копчений бекон – 50 г
- часник – великий зубчик
- цедра лимона
- суміш спецій (розмарин, насіння фенхелю, петрушка) – 50 г
- сіль, перець – за смаком
- оливкова олія
Спосіб приготування:
Відділити філе скумбрії, видалити кісточки.
Дрібно посікти одночасно часник, цедру лимона, насіння фенхелю, свіжі листочки розмарину і петрушки, перетворивши в однорідну суміш. Кожне філе змастити олією з обох сторін, посолити і поперчити з боку м’яса. Обваляти рибу з обох сторін в ароматній суміші. Загорнути кожне філе м’ясом всередину і обернути скибочками бекону, закріпивши конструкцію мокрою зубочисткою. При бажанні в центр кожного рулетика додати краплю оливкової олії.
Запікати в духовці при 180 градусах 15 хвилин.
Подавати рибу після того, як вона трішки пристигне, тому що саме в теплому вигляді найбільш яскраво проявиться специфічний поркеттий смак.
Смачного 😉
0 коментарів до “Поркетта зі скумбрії”Додати →