Нам знадобиться:
- квасоля – 150 г (1 скл.)
- цибуля – 150 г
- морква – 300 г
- часник – 1-2 зуб.
- духмяний перець – 3 шт.
- лавровий лист – 1 шт.
- сіль, перець – за смаком
- олія – для обсмажування
Спосіб приготування:
Квасолю залити холодною водою і залишити замочуватись на 4-5 год. або на ніч.
Злити воду, налити нову, додати лавровий лист, духмяний перець. Поставити квасолю варитись, варити приблизно 1,5-2 год, до повної готовності. В кінці посолити.
Цибулю почистити і порізати півкільцями.
Моркву почистити, натерти на крупній тертці.
Цибулю обсмажити на олії протягом 5-10 хв, до прозорості.
Додати моркву, перемішати. Смажити приблизно 15-20 хв. Посолити, поперчити і перемішати.
Додати зварену квасолю, перемішати.
Додати вичавлений часник, перемішати. Виключити вогонь.
Викласти в тарілку і подавати до столу.
Смачного 😉
0 коментарів до “Квасоля з морквою та цибулею”Додати →