Нам знадобиться:
- каннелоні – 8 шт.
- курячий фарш – 400 г
- цибуля – 1 шт.
- вершки – 150 мл
- сир – 70 г
- печериці – 3 шт.
- сіль, перець – за смаком
- чебрець
Спосіб приготування:
Нарізати цибулю дрібними кубиками, а гриби невеликими шматками. Сир натріть на крупній тертці.
Закип’ятити воду в каструлі, посолити і закинути макарони. Варити 5-6 хвилин, до напівготовності. Злити окріп, а трубочки акуратно викласти в деко, змащене олією.
Обсмажити фарш з цибулею і чебрецем на сковороді з 2 ст. л. олії, приблизно 3-4 хвилини. Начинити трубочки.
Обсмажити печериці на розігрітій сковороді з олією, до золотистого кольору, приблизно 3-4 хвилини. Залити в сковорідку вершки, довести до кипіння, посолити, перемішати і зняти з вогню.
Фаршировані каннеллоні залити грибним соусом, посипати сиром і запікати в духовці, розігрітій до температури 180 градусів, протягом 10-12 хвилин.
Каннеллоні з куркою і грибами готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Каннеллоні з куркою і грибами”Додати →