Нам знадобиться:
- яйця – 4 шт.
- соєвий соус – 1 ст. л.
- вода – 100 мл
- пряні трави і перець – за смаком
- зелена цибуля – 6-8 пер
- олія – для обсмажування
Спосіб приготування:
Яйця розбиваємо в миску, туди ж додаємо соєвий соус, спеції. Все перемішуємо.
Далі додаємо воду і олію. Так само олією змащуємо і сковорідку, тому що омлет сильно прилипає. Сковорідка повинна бути зі спеціальним антипригарним покриттям. Ополоником наливаємо суміш на сковороду – принцип такий же, як зі звичайними млинцями, тільки тут млинці не з борошна, а з яєць.
Смажимо млинець з одного боку, перевертаємо і посипаємо заздалегідь нарізаною зеленою цибулею.
Акуратно скручуємо омлет трубочкою і залишає на краю тарілки. Наступний млинець готується так само, тільки при скручуванні попередній рулет загортаємо всередину. Тобто шари накладаються одні на інші. З отриманої суміші виходить 5 млинців.
Отриманий рулет нарізаємо на шматочки товщиною 1-2 см.
Смачного 😉
0 коментарів до “Японський омлет з зеленою цибулею”Додати →