Нам знадобиться:
- сірий хліб – 2 шматки
- яйця – 2 шт.
- бекон – 2-3 шматки
Спосіб приготування:
Хліб має бути товщиною приблизно 1,5-2 см. Гострим ножем вирізаємо всередині отвір у формі серця, або будь-якої іншої фігури.
Розігріваємо сковорідку і витоплюємо з бекону жир на малому вогні. Він має бути хрустким. Відкладаємо бекон.
На тому жирі, що витопився з бекону – підсмажуємо хліб з обох сторін.
У віконця акуратно вибити яйця, стараючись не пошкодити жовток. Смажити на невеликому вогні до готовності, посолити, поперчити за смаком.
Подається яєчня в хлібі гарячою, з підсмаженим беконом і овочами.
Смачного 😉
0 коментарів до “Яєчня в хлібі”Додати →