Террін зі свинини з курячою печінкою

Террін зі свинини з курячою печінкою

Нам знадобиться:

  • свинний окіст або лопатка – 800 г
  • куряча печінка – 200 г
  • мелений духмяний перець – 1/4 ст. л.
  • мелена гвоздика – 1/4 ст. л.
  • мелений коріандр – 1/4 ст. л.
  • часник – 4 зуб.
  • біле сухе вино – 60 мл
  • коньяк (за бажанням) – 1 ч. л.
  • сухий тимян – 1/2 ч. л.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

М’ясо дрібно порубати ножем або пропустити через найбільшу решітку м’ясорубки.

Печінку збити блендером, або так само пропустити через м’ясорубку. Додати до м’яса разом з іншими інгредієнтами. Ретельно перемішати.

Перекласти у форму у вигляді цеглинки і накрити фольгою. Поставити у розігріту до 180 градусів духовку, запікати протягом 45 хвилин. Потім знімаємо фольгу і печемо ще 15 хвилин.
Готовий рулет виймаємо з форми і охолоджуємо до кімнатної температури. Загортаємо у фольгу або харчову плівку і кладемо в холодильник. Тримаємо террін в холодильнику близько доби. Потім нарізаємо на скибочки і подаємо до столу.

як приготувати террін із свинини

Смачного 😉

0 коментарів до “Террін зі свинини з курячою печінкоюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *