Нам знадобиться:
- свинний окіст або лопатка – 800 г
- куряча печінка – 200 г
- мелений духмяний перець – 1/4 ст. л.
- мелена гвоздика – 1/4 ст. л.
- мелений коріандр – 1/4 ст. л.
- часник – 4 зуб.
- біле сухе вино – 60 мл
- коньяк (за бажанням) – 1 ч. л.
- сухий тимян – 1/2 ч. л.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
М’ясо дрібно порубати ножем або пропустити через найбільшу решітку м’ясорубки.
Печінку збити блендером, або так само пропустити через м’ясорубку. Додати до м’яса разом з іншими інгредієнтами. Ретельно перемішати.
Перекласти у форму у вигляді цеглинки і накрити фольгою. Поставити у розігріту до 180 градусів духовку, запікати протягом 45 хвилин. Потім знімаємо фольгу і печемо ще 15 хвилин.
Готовий рулет виймаємо з форми і охолоджуємо до кімнатної температури. Загортаємо у фольгу або харчову плівку і кладемо в холодильник. Тримаємо террін в холодильнику близько доби. Потім нарізаємо на скибочки і подаємо до столу.
Смачного 😉
0 коментарів до “Террін зі свинини з курячою печінкою”Додати →