Нам знадобиться:
- яйце – 2 шт.
- вода – 4 ст. л.
- ковбаса варено-копчена (нарізана кубиком) – 1 ст. л.
- помідор (нарізаний кубиком) – 1 ст. л.
- оливки дрібно нарізані – 1 ст. л.
- петрушка (дрібно нарізана) – 1 ст. л.
- сир (натертий) – 2 ст. л.
- олія – 1 ст. л.
- сіль за смаком
Спосіб приготування:
Підготувати начинку (ковбаса, помідор, оливки, зелень і сир).
У миску розбити два яйця, влити 4 ст. л. води, додати сіль і перемішати все виделкою.
У невелику сковорідку влити 1 ст. л. олії, нагріти, потім, влити яєчну суміш. Як тільки краї у омлету схопилися і стали білими – викласти всю начинку на одну половину омлету.
Другою половиною омлету закрити начинку. Смажимо до рум’яного кольору знизу, потім, акуратно перевернути омлет на іншу сторону і смажити теж до рум’яного кольору.
Омлет з начинкою «по-турецьки» готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Омлет з начинкою «по-турецьки»”Додати →