Нам знадобиться:
- брусочок моцарели
- в’ялені сливи
- виноград (без кісточок)
- крекер солений
- шпажки або зубочистки
Спосіб приготування:
Нарізаємо моцарелу невеличкими шматочками.
Виноград миємо і розрізаємо навпіл.
Сливи виймаємо з банки і даємо стекти.
Викладаємо на дощечку крекер.
На кожне печиво викладаємо по шматочку сиру.
Наступний шар – половинка в’яленої сливи.
Далі кладемо знову шматочок сиру.
А зверху половики винограду.
А тепер все це пронизуємо шпажками, охолоджуємо і подаємо до келиха улюбленого вина.
Смачного 😉
0 коментарів до “Канапе з в’яленими сливами і моцарелою”Додати →