Нам знадобиться:
- 200 г слабосоленої сьомги
- 200 г вершкового сиру
- нарізаний батон
- пара гілочок кропу (або будь-якої зелені за смаком) + для прикраси
Спосіб приготування:
Кріп дрібно нарізаємо. Змішуємо з вершковим сиром.
За допомогою формочки для печива вирізаємо з м’якоті батона кружечки.
Рибу нарізаємо тонкими смужками.
Вершковий сир із зеленню поміщаємо в кулінарний мішок і видавлюємо по довжині кола (або по периметру кожного шматочка батона, якщо робите іншої форми).
У центр кожного шматочка кладемо по шматочку риби. Прикрашаємо гілочкою петрушки.
Смачного 😉
0 коментарів до “Канапе з сьомгою”Додати →