Нам знадобиться:
- цукіні – 2 шт.
- яєчні білки – 2 шт.
- панірувальні сухарі – 1/2 склянки
- пармезан (тертий) – 1/2 склянки
- сіль і перець – за смаком
Спосіб приготування:
Проста і дуже смачна закуска: ніжні чіпси цукіні в хрусткій скоринці з сиру і сухарів. Спочатку наріжте тонкими кружечками цукіні – товщиною приблизно в пів сантиметра.
Натріть сир на тертку. Змішайте його з сіллю, перцем і панірувальними сухарями.
Збийте яєчні білки з чайною ложкою води. Умочіть кожен кружечок цукіні спочатку в яйце, а потім в сирну суміш.
Розігрійте духовку до 220 градусів. Викладіть цукіні на пергаментний папір або на деко, змащене оливковою олією. Випікайте 25-30 хвилин, періодично перевертаючи цукіні. Подавайте теплими.
Смачного 😉
0 коментарів до “Чіпси цукіні в пармезані”Додати →