Нам знадобиться:
- борошно – 800 г
- пиво – 330 мл
- розпушувач – 1 ч. л.
- петрушка – пучок
- сіль – 1 ч. л.
- фарш
- олія
Спосіб приготування:
Почнемо з приготування тіста для чебуреків. Просіюємо борошно у миску.
Додаємо в борошно розпушувач і сіль. Перемішуємо суміш.
Потрохи вливаємо в тісто пиво.
Тепер вручну замішуємо м’яке тісто і залишаємо його подихати 30 хвилин.
Нарізаємо зелень. Додаємо її до фаршу.
Тісто розділяємо на шматки і розкачуємо кожен з них.
Прикладаємо до тіста круглу тарілку, обрізаємо кожну заготовку.
На одну половину викладаємо шар фаршу.
Складаємо рівно чебурек. Пальцями защіпаємо краї.
Для краси можна задекорувати краї чебуреків вручну або виделкою.
На сковорідці розігріваємо олію, викладаємо чебуреки на сковорідку і смажимо на невеликому вогні приблизно 8 хвилин.
Чебуреки перевертаємо іншим боком.
Після того як їх перевернули, чебуреки варто накрити кришкою.
Викладаємо хрусткі чебуреки на тарілку і подаємо з овочами.
Смачного 😉
0 коментарів до “Чебуреки на пиві”Додати →