Нам знадобиться (на 20-24 шт.):
- 220 г готового листкового тіста (2 невеликих пласта)
- 200 г замороженого шпинату (половина стандартної пачки)
- 100 г фети
- 1 яйце
- 2-3 зубчики часнику
- 10 г пармезану або твердого сиру
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Шпинат розморожуємо і дуже добре віджимаємо. Часник дрібно нарізаємо, фету кришимо. Змішуємо в мисці шпинат, фету, яйце, часник, сіль і перець.
На присипаній борошном поверхні трішки розкачуємо тісто, рівномірно розподіляємо начинку.
Загортаємо в рулет. Не намагайтеся загорнути його занадто щільно, тому що при випічці листкове тісто збільшується в об’ємі в кілька разів. Нехай він виглядає не дуже акуратним, але залишайте трохи простору, аби рулет рівномірно пропікся.
Нарізаємо на шматочки шириною 1-2 см.
Викладаємо завитки на килимок для випікання або пергамент. Посипаємо дрібно натертим сиром. Відправляємо в розігріту до 200 ° С духовку на 20-25 хв.
Завитки зі шпинатом і фетою готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Завитки зі шпинатом і фетою”Додати →