Нам знадобиться:
- вівсянка – 3/4 скл.
- борошно – 1/2 скл.
- розпушувач – 1 пакетик
- яблука – 1 середнього розміру або 2 маленьких
- вода (холодна) – 4 ст. л.
- цукор – 1 ст. л. з гіркою
- олія – 1,5 ст. л.
- яйця – 2 шт.
- ванілін – 1 пакетик
- кориця – за смаком
- щіпка солі
Спосіб приготування:
У глибокій мисці змішати вівсянку, борошно, розпушувач, ванілін, сіль та корицю.
Додати воду, цукор, олію та яйця.
Перемішати, залишити на декілька хвилин, щоб вівсянка набухла.
Яблука помити і почистити.
Порізати їх на маленькі шматочки.
Вмішати яблука в тісто. Всі інгредієнти повинні вийти вологі. Якщо ні – додати ще 1 столову ложку води.
Форму для маффінів застелити паперовими формочками (можна використовувати силіконові формочки). Заповнити формочки тістом. З даної кількості інгредієнтів виходить 9 маффінів.
Випікати приблизно 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Зверху маффіни повинні підрум’янитись.
Подавати в теплому вигляді, або в холодному. І так, і так – дуже смачно.
Ось так маффіни виглядають у розрізі.
Смачного 😉
0 коментарів до “Вівсяні маффіни з яблуками”Додати →