Нам знадобиться:
- листкове тісто (бездріжджове)
Для крему:
- білки – 2 шт.
- цукор – 150 г
- ванілін
Спосіб приготування:
Листкове тісто у нас було квадратної форми, його ми порізали на 4 полоски. З’єднали ці полоски між собою і розкачали всю полоску.
Конуси зробити з фольги. Накрутити тісто на фольгу.
Випікати при температурі 200 °C до золотистого кольору.
Ось такі вони всередині.
Поки трубочки остигають, робимо крем. Змішати всі інгредієнти і збити на водяній бані 5-7 хвилин, на макс. швидкості міксера. Начинити трубочки кремом, посипати цукровою пудрою.
Слойоні трубочки з кремом готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Трубочки з білковим кремом”Додати →