Нам знадобиться:
- тісто листкове – 2 листа
- фарш з яловичини – 300 г
- цибуля – 1 шт.
- перець чилі – 1/2 шт.
- яйце – 1 шт.
- сіль, перець – за смаком
- олія – для обсмажування
- петрушка
Спосіб приготування:
Перець чилі і цибулю дрібно нарізаємо.
Обсмажуємо на олії протягом 3-5 хвилин на середньому вогні, додаємо яловичий фарш, солимо і перчимо. Смажимо до готовності, даємо трохи охолонути.
Петрушку дрібно нарізати.
Відокремлюємо жовток від білка. Змішуємо фарш, петрушку і білок (жовток нам знадобиться пізніше для змащування).
Розкачуємо 2 листи тіста. Розміщуємо один лист тіста на килимок для випічки. Рівномірно розкладаємо на нього начинку.
Накриваємо другим листом тіста, защіпаємо краї, змащуємо жовтком і відправляємо в розігріту до 200 ° С духовку на 20-25 хвилин до золотистої скоринки. Для акуратного візерунка я використовувала спеціальний фігурний ніж. Можна нарізати тісто полосками або зробити плетенку, чи просто накрити суцільним листом тіста.
Пиріг з яловичиною готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Пиріг з яловичиною”Додати →