Нам знадобиться:
Для тіста:
- борошно – 230 г
- вода – 100 мл
- дріжджі свіжі – 10 г
- оливкова олія – 2 ст. л.
- сіль
Для начинки:
- ковбаса “Пепероні” – 100 г
- томати у власному соку – 100 г
- часник – 1 зуб.
- базилік свіжий – 1 шт.
- чебрець свіжий – 1 шт.
- сир моцарела – 200 г
- паприка – щіпка
- сіль
Спосіб приготування:
Підготуємо необхідні для піци інгредієнти. Дріжджі розчиняємо в теплій воді і залишаємо на 20 хвилин. Потім додаємо борошно, сіль і оливкову олію. Замішуємо тісто, скачуємо його в кулю і залишаємо на 40-45 хвилин.
Готуємо начинку. Помідори подрібнюємо за допомогою блендера або протираємо через сито. Додаємо подрібнений часник, чебрець, базилік, паприку, оливкову олію і сіль за смаком. Ще раз все збиваємо до однорідної консистенції.
Сир натираємо на малій тертці.
Пепероні нарізаємо тонкими кружечками.
Тісто розкачуємо в круг.
Тісто змащуємо томатним соусом, викладаємо ковбасу і сир. Відправляємо в духовку розігріту до 220 °C на 15 хвилин.
Піца Пепероні готова!
Смачного 😉
0 коментарів до “Піца Пепероні”Додати →