Нам знадобиться:
- борошно – 300 г
- яйце – 1 шт.
- сметана – 100 г
- помідори – 2 шт.
- твердий сир – 100 г
- ковбаса – 100 г
- томатний соус – 2 ст. л.
- вода – 200 г
З даної кількості інгредієнтів виходить близько 24 міні-піц!
Спосіб приготування:
Приготуємо тісто. Для цього беремо велику миску і вибиваємо туди яйце, вливаємо воду і додаємо сметану. Розмішуємо до однорідного стану.
Останнім до тіста додається борошно. Тепер можна замішувати тісто.
Воно не має липнути до рук, проте не має бути надто ніжним.
Запікати міні-піцу будемо у формі для кексів (добре якщо у вас велика форма, або їх є декілька).
Розкачайте тісто і вкладіть у форму. Воно має бути тонким.
Тісто у формочках змастити томатним соусом або кетчупом. Далі додаємо ковбасу (нарізану дрібним кубиком).
Зверху ставимо тонкий кружечок помідора, а потім засипаємо тертим сиром.
Випікаємо міні-піци близько 30 хвилин, при температурі 170 °C.
Смачного 😉
0 коментарів до “Міні-піца”Додати →