Нам знадобиться:
- яйця – 2 шт.
- молоко – 200 мл.
- гарбузове пюре – 200 г
- вершкове масло – 30 г
- цукор – 3 ст.л.
- розпушувач тіста – 2 ч.л.
- борошно – 200 г
Спосіб приготування:
У чаші міксера з’єднуємо м’яке вершкове масло і цукор.
Туди ж вводимо 2 яйця. Збиваємо на середній швидкості поки інгредієнти добре не розмішаються.
Потім, продовжуючи збивати, вводимо гарбузове пюре.
Розмішуємо борошно з розпушувачем і з’єднуємо з отриманою сумішшю.
Останнім вводимо молоко, попередньо знизивши швидкість міксера до мінімальної.
Готуємо гарбузові панкейки на невеликій сковорідці, бажано з антипригарним покриттям. Сковорідка повинна бути добре розігріта. Викладаємо тісто і розрівнюємо його по дну.
Коли верх панкейка покриється дірочками, перевертаємо його і обсмажуємо з іншого боку.
Готові гарбузові панкейки подаємо до столу з карамельним соусом, варенням або конфітюром.
Смачного 😉
0 коментарів до “Гарбузові панкейки”Додати →