Нам знадобиться:
- яйця – 4 шт.
- цукор – 100 г
- крохмаль картопляний – 50 г
- борошно – 90 г
- цукрова пудра – за смаком
Спосіб приготування:
Білки відділяємо від жовтків. Після цього, білки збиваємо в міксері на максимальній швидкості до отримання стійкої піни.
У збиті білки потроху вводимо цукор, даючи попередній порції повністю розчинитися.
Окремо збиваємо жовтки.
З’єднуємо жовтки з білками, збиваючи на мінімальній швидкості.
Борошно з’єднуємо з крохмалем і розмішуємо.
Збиті яйця з’єднуємо з сухими інгредієнтами, продовжуючи збивати на малій швидкості.
Готове тісто перекладаємо у великий кондитерський мішок і відрізаємо йому носик діаметром 1,5 см.
На форму, заздалегідь застелену пергаментом, видавлюємо печиво у вигляді паличок довжиною близько 10 см.
Посипаємо печиво цукровою пудрою, даємо постояти 3-5 хвилин і знову посипаємо. В результаті, Ви повинні посипати «Савоярді» цукровою пудрою три рази. Потім відправляємо печиво в духовку, заздалегідь розігріту до 150 градусів і випікаємо поки воно не підрум’яниться (40-50 хвилин).
Смачного 😉
0 коментарів до “Бісквітне печиво «Савоярді»”Додати →