Нам знадобиться:
- цибуля червона – 1 шт.
- цукор – 70 г
- винний оцет – 40 мл
- перець чилі – 1/2 шт.
- невеликий шматок імбиру – 1 шт.
- мед – 40 г
- сіль – 2 ч. л.
- чебрець – 1/2 ч .л.
- ревінь – 250 г
Спосіб приготування:
Ревінь і червону цибулю очистити і нарізати кубиками.
У сотейник налити винний оцет (або лимонний сік). Викласти нарізані овочі і додати цукор.
Варити овочі на маленькому вогні близько 30 хв. Злегка помішувати.
Очистити перець чилі від насіння, дрібно його нарізати. Імбир почистити і потерти на тетрці.
Також додати мед, сіль і чебрець. Постійно помішуйте, пробуйте соус і корегуйте смак.
Соус загусне, стане потрібного смаку і аромату. Знімаємо соус з вогню.
Соус можна збивати блендером, а можна залишити в такому вигляді.
Готовий соус із ревеня чудово смакує до м’яса.
Смачного 😉
0 коментарів до “Соус із ревеня”Додати →