Нам знадобиться:
- порічки – 200 г
- кукурудзяне борошно – 1 ч.л.
- винний оцет – 1 ч.л.
- цибуля шалот – 2 шт.
- корінь імбиру – 15 г
- вода – 6 ст.л.
Спосіб приготування:
Корінь імбиру тремо на мілкій тертці, а цибулю нарізаємо дрібними кубиками.
В каструлю викладаємо половину порічок та імбир з цибулею. Додаємо 4 ложки води.
Доводимо суміш до кипіння і кип’ятимо декілька хвилин, періодично помішуючи.
Подрібнюємо суміш за допомогою блендера.
Борошно змішуємо з водою, що залишилась і невеликою кількістю соусу. Ретельно перемішуємо і виливаємо до соусу, постійно помішуючи. Після цього додаємо оцет і половину ягід, що залишились. Варимо декілька хвилин.
Кисло-солодкий соус з порічок готовий! Ідеально підходить до м’ясних страв.
Смачного 😉
0 коментарів до “Кисло-солодкий соус з порічок”Додати →