Нам знадобиться:
- вершкове масло – 4 ст. л.
- часник – 3 зубчики
- вершковий сир – 220 г.
- молоко – 1 склянка
- сир пармезан – 85 г.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Розтопіть масло на середньому вогні. Додайте подрібнений часник і готуйте протягом 2 хвилин, помішуючи.
Додайте вершковий сир, помішуючи вінчиком до однорідної маси.
Влийте молоко, продовжуючи збивати до однорідності. Потім додайте тертий пармезан.
Приправте сіллю і перцем та зніміть з плити, коли соус досягне бажаної консистенції.
Часниковий соус “Альфредо” готовий.
Смачного 😉
0 коментарів до “Часниковий соус “Альфредо””Додати →