Нам знадобиться:
- арахіс – 2 склянки
- олія – 1,5 ст.л.
- мед – 1,5 ст.л.
- сіль – 1/2 ч.л.
- кориця – 1/2 ч.л.
- мускатний горіх – щіпка
Спосіб приготування:
Арахіс викладаємо на деко і відправляємо в духовку розігріту до 180 градусів на 10 хвилин.
Дістаємо арахіс з духовки.
Викладаємо в чашу блендера.
Подрібнюємо арахіс протягом хвилини.
Продовжуємо подрібнювати до пастоподібної консистенції.
Додаємо сіль, мед і олію. Якщо паста виходить надто густа – додаємо трішки води.
Продовжуємо збивати пасту.
За бажанням додаємо корицю і мускатний горіх.
Арахісова паста готова.
Смачного 😉
0 коментарів до “Арахісова паста”Додати →