Арахісова паста

Нам знадобиться:

  • арахіс – 2 склянки
  • олія – 1,5 ст.л.
  • мед – 1,5 ст.л.
  • сіль – 1/2 ч.л.
  • кориця – 1/2 ч.л.
  • мускатний горіх – щіпка

Спосіб приготування:

Арахіс викладаємо на деко і відправляємо в духовку розігріту до 180 градусів на 10 хвилин.

Дістаємо арахіс з духовки.

Викладаємо в чашу блендера.

Подрібнюємо арахіс протягом хвилини.

Продовжуємо подрібнювати до пастоподібної консистенції.

Додаємо сіль, мед і олію. Якщо паста виходить надто густа – додаємо трішки води.

Продовжуємо збивати пасту.

За бажанням додаємо корицю і мускатний горіх.

Арахісова паста готова.

Смачного 😉

0 коментарів до “Арахісова пастаДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *