Нам знадобиться:
- мідії – 100 г
- кільця кальмарів – 50 г
- рукола – 100 г
- сир моцарела – 100 г
- помідори черрі – 8 шт.
- кедрові горішки – 50 г
- прованські трави – 10 г
- оливкова олія – 10 мл
- соєвий соус – 10 мл
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
На попередньо розігрітій сковороді обсмажити мідії і кільця кальмарів.
Нарізати помідори і моцарелу половинками-четвертинками (у даному рецепті використовувались міні-кульки сиру і помідори черрі, тому якщо у вас звичайні томати і велика кулька моцарели – наріжте їх середніми кубиками).
Змішайте в окремій чашці оливкову олію, соєвий соус і прованські трави. В цілому можна зробити суміш з трав самостійно: з базиліка, розмарину, майорану і інших трав, які ви любите.
Руколу можна порвати руками, а можна залишити як є.
Змішати всі інгредієнти і посипати кедровими горішками. Подавати з білим сухим вином.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат з мідіями і кедровими горішками”Додати →