Салат з креветками "де Камарон"

Салат з креветками “де Камарон”

Нам знадобиться:

  • креветки – 400 г.
  • цибуля червона – 1/2 шт.
  • оливки – 100 г.
  • помідори – 2 шт.
  • перець Халапеньо – 1 шт.
  • авокадо – 1 шт.
  • лимон – 1/2 шт.
  • сіль, зелень за смаком

Спосіб приготування:

Відваріть креветки в киплячій підсоленій воді протягом 2-3 хвилин. Щоб вони були більш соковитими, залиште їх у воді на 10 хв. Охолодіть, очистіть і поріжте  на дрібні шматочки. Порізані креветки киньте у велику миску.

порізані креветки

Цибулю наріжте дрібними кубиками та киньте у миску з креветками.

червона цибуля + креветки

Оливки вибирайте по своєму смаку – чорні або зелені. Їх також подрібніть.

оливки

Помідори та авокадо нарізайте невеличкими кубиками, а перець халапеньо маленькими пластинками.

овочі

Вичавіть сік половини лимона, злегка посоліть. Акуратно перемішайте.

спеції

Можете прикрасити страву зеленню. Салат з креветками “де Камарон” готовий!

Салат з креветками

Смачного 😉

0 коментарів до “Салат з креветками “де Камарон”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *