Нам знадобиться:
- баклажан – 3 шт.
- картопля – 1 шт.
- перець болгарський – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- часник – 3 зуб.
- яйця – 2 шт.
- цибуля зелена – 1/2 пуч.
- кріп – 1/2 пуч.
- сіль – за смаком
- перець чорний мелений – за смаком
- олія
Спосіб приготування:
Баклажани нарізаємо кружечками.
В мисці збиваємо яйця з сіллю та перцем. Змочуємо кожен шматочок баклажана в яйце і обсмажуємо з двох боків до золотистого кольору. Після цього викладаємо їх на паперову серветку, щоб позбутися зайвого жиру.
Картоплю тремо на крупній тертці або нарізаємо соломкою.
Обсмажуємо картоплю до золотистого кольору. Солимо та перчимо.
Перець нарізаємо соломкою.
Обсмажені баклажани також нарізаємо соломкою.
Нарізаємо цибулю та кріп. Часник дрібно подрібнюємо. Солимо та перчимо.
Додаємо олію і ретельно перемішуємо.
Додаємо зелену суміш до інших інгредієнтів і перемішуємо.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат з баклажанів”Додати →