Нам знадобиться:
- пекінська капуста – 1 шт.
- огірок великий – 1/2 шт. (або 1 маленький)
- помідор – 2 шт
- зелений болгарський перець – 1/2 шт.
- червоний болгарський перець – 1/2 шт.
- червона цибуля – 1/2 шт.
- часник – 1 зубчик
- сир фета (для презентації)
- оливки (для презентації)
- лимонний сік
- сіль
- чорний перець
- оливкова олія
Спосіб приготування:
Нарізаємо пекінську капусту великими шматочками.
Огірок та помідор слід нарізати також досить крупними шматками, а болгарський перець та цибулю – соломкою.
Змішуємо нарізані овочі у великій посудині.
Готуємо заправку: часник дрібно січемо ножем, видушуємо сік лимона, додаємо оливкову олію, сіль, перець та інші спеції за смаком.
Заправляємо салат, зверху викладаємо сир фета (порізаний кубиками) та оливки.
Салат “Турецький” готовий.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат “Турецький””Додати →