Салат "Турецький"

Салат “Турецький”

Нам знадобиться:

  • пекінська капуста – 1 шт.
  • огірок великий – 1/2 шт. (або 1 маленький)
  • помідор – 2 шт
  • зелений болгарський перець – 1/2 шт.
  • червоний болгарський перець – 1/2 шт.
  • червона цибуля – 1/2 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • сир фета (для презентації)
  • оливки (для презентації)
  • лимонний сік
  • сіль
  • чорний перець
  • оливкова олія

Спосіб приготування:

Нарізаємо пекінську капусту великими шматочками.

пекінська капуста

Огірок та помідор слід нарізати також досить крупними шматками, а болгарський перець та цибулю – соломкою.

нарізані овочі

Змішуємо нарізані овочі у великій посудині.

салат

Готуємо заправку: часник дрібно січемо ножем, видушуємо сік лимона, додаємо оливкову олію, сіль, перець та інші спеції за смаком.

готуємо заправку

Заправляємо салат, зверху викладаємо сир фета (порізаний кубиками) та оливки.

оливки та сир фета

Салат “Турецький” готовий.

готовий салат

Смачного 😉

0 коментарів до “Салат “Турецький”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *