Нам знадобиться:
- куряче філе – 600 г
- морква невелика – 2 шт.
- кукурудза консервована – 100 г
- горошок зелений свіжозаморожений (або консервований) – 100 г
- яблуко зелене – 1-2 шт.
- ізюм без кісточок – 50 г
- червона цибуля – 1/2 шт.
- картопля – 2 шт.
- петрушка – 1 невеликий пучок
- майонез – 100 г
- сметана – 1 ст. л.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Куряче філе відварити до готовності в підсоленій воді і порізати кубиками.
Моркву очистити і натерти на крупній тертці, бланшувати натерту моркву в киплячій воді разом з горошком кілька хвилин (якщо використовуєте консервований горошок – його бланшувати не потрібно).
Дрібно нарізати цибулю, яблука кубиками.
Картоплю нарізати тонкою соломкою і проварила в киплячій підсоленій воді (в глибокій сковороді) 5 хвилин.
Подрібнити петрушку.
Ізюм обдати окропом і обсушити паперовою серветкою.
Змішати всі підготовлені продукти. Посолити, поперчити за смаком, заправити майонезом і додати ложку сметани. Акуратно все перемішати.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат “Салпіко””Додати →