Нам знадобиться:
- помідори – 130 г
- базилік – 2 г
- готовий соус песто – 20 г
- оливкова олія – 10 г
- моцарела – 150 г
- бальзамічний оцет – 5 г
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Нарізати пластинками моцарелу.
Нарізати кружечками помідор.
Викласти кружечок помідора на тарілку, змастити його соусом песто.
Зверху викласти пластинку сиру.
На моцарелу – кружечок помідора, змастити соусом песто і прикрасити листочком базиліка.
Знову викласти моцарелу і помідор, змастити соусом песто.
Повторити викладку ще раз. Завершувати «пірамідку» повинна моцарелла. Капнути на неї соус песто, прикрасити базиліком. При подачі збризнути салат оливковою олією.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат “Капрезе””Додати →