Нам знадобиться:
- куряче філе – 2 шт.
- волоські горіхи – 80 г
- сир – 170 г
- буряк (за бажанням) – 1 шт.
- гранат – 1 шт.
- куряче яйце – 5 шт.
- цибуля – 1 шт.
- майонез – 250 г
Спосіб приготування:
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді до готовності і нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю нарізати півкільцями або кубиками і обсмажити на олії.
Яйця зварити вкруту і натерти на крупній тертці. Сир також натерти на крупній тертці.
Буряк відварити до готовності, очистити і натерти на крупній тертці. Гранат розібрати на зерна, волоські горіхи подрібнити ножем. Тепер викладаємо салат шарами у вигляді серця (використовуючи форму у вигляді серця), зрідка посипаючи сіллю і чорним перцем:
– 1 шар – куряче філе;
– 2 шар – обсмажена цибулю, змащуємо або поливаємо майонезом;
– 3 шар – яйця, трохи солимо.
– 4 шар – сир, трохи майонезу;
– 5 шар – волоські горіхи;
– 6 шар – буряк; майонез;
– 7 шар – зерна граната.
Салат “Гранатове серце” готовий.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат “Гранатове серце””Додати →