Нам знадобиться:
- квасоля – 1 склянка
- червона цибуля – 1/4 шт.
- філе анчоуса в олії – 4 шт.
- часник – 1/2 зуб.
- бальзамічний оцет – 50 мл
- оливкова олія – 3 ст. л.
- сушений орегано (або чебрець) – дрібка
- кунжут
Спосіб приготування:
Квасолю замочити на ніч і відварити за інструкцією на упаковці. Воду злити, остудити.
Цибулю нарізати півкільцями і залити 50 мл оцту і 50 мл води, поставити на 20 хвилин на малий вогонь.
В цей час готуємо заправку: дрібно рубаємо часник, додаємо дрібно нарізані анчоуси, орегано і оливкову олію. Розминаємо як слід виделкою.
Коли цибуля замаринувалась, викладаємо в салатник квасолю.
Після цього кладемо цибулю і заправку. Ретельно перемішуємо, зверху посипаємо салат кунжутом.
Смачного 😉
0 коментарів до “Римський салат з квасолею”Додати →