Нам знадобиться:
Для салату:
- рисова локшина – 400 г
- огірок – 2 шт.
- болгарський перець – 2 шт.
- морква – 1 шт.
- пекінська капуста – 1/2 шт.
- авокадо – 1 шт.
- цибуля зелена – 1 пучок
Для заправки:
- шпинат 100 г
- кінза – 1/2 пучка
- часник – 4 зуб.
- соус табаско – кілька крапель
- винний оцет – 1ст. л.
- оливкова олія – 1/2 склянки
- сіль 1/2 – 1 ч. л.
Спосіб приготування:
Відварити рисову локшину за інструкцією на упаковці (в підсоленій воді + 1 ст. л. оливкової олії), остудити і якщо локшина довга, то порізати.
Всі овочі нарізати тонкими смужками, капусту тонко нашаткувати.
Шпинат + кінзу + часник + табаско + оливкову олію – збити в блендері, посолити і полити оцтом, перемішати і дати настоятися 10-20 хвилин.
Змішати локшину з нарізаними овочами і заправити отриманою масою, дати настоятися кілька хвилин.
Смачного 😉
0 коментарів до “Овочевий салат з рисовою локшиною”Додати →