Нам знадобиться:
- куряче філе – 100 г
- макарони – жменя
- моцарела – 50 г
- маслини – 4 шт.
- перець болгарський – 1/2 шт.
- морква – 1/2 шт.
- оливкова олія – за смаком
- спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Куряче філе відбити до товщини 1,5-2 см. Замаринувати зі спеціями за смаком. Обсмажити на середньому вогні протягом 5-7 хв. з обох сторін, після цього зменшити вогонь і смажити до готовності.
Нарізати моркву, перець і маслини.
Нарізати обсмажене філе.
Змішати макарони з перцем, морквою і маслинами.
Додати моцарелу і нарізану грудку. Посолити за смаком і збризнути оливковою олією.
Італійський салат готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Італійський салат”Додати →