Нам знадобиться:
- м’ясо (свинина або яловичина) – 600-700 г
- буряк – 500 г
- картопля – 500 г
- морква – 200 г
- цибуля – 200 г
- томатна паста – 3 ст. л.
- капуста – 300 г
- часник – 3-4 зубчики часнику
- лавровий лист – 3-4 шт.
- оцет – 1-2 ч. л.
- сіль, перець
Спосіб приготування:
М’ясо порізати кубиками та відварити протягом 1-1,5 години.
Цибулю порізати кубиками.
Моркву натерти на крупній терці.
Буряк помити, очистити від шкірки і нарізати соломкою.
Капусту нашаткувати соломкою.
Буряк обсмажити на соняшниковій олії. Потім додати томатну пасту, оцет і тушкувати протягом 5-7 хв.
Цибулю обсмажити на соняшниковій олії. Додати моркву і обсмажити.
Картоплю нарізати кубиками.
У киплячий бульон додати картоплю, довести до кипіння і посолити. Потім додати капусту і поварити на невеликому вогні 5 хв. Тоді додати буряк і варити ще 10 хв. Потім додати цибулю і моркву.
Додати лавровий лист, поперчити і якщо необхідно досолити. Український червоний борщ готовий. Подавати з пампушками з часником.
Смачного 😉
0 коментарів до “Український червоний борщ”Додати →