Український червоний борщ

Нам знадобиться:

  • м’ясо (свинина або яловичина) – 600-700 г
  • буряк – 500 г
  • картопля – 500 г
  • морква – 200 г
  • цибуля – 200 г
  • томатна паста – 3 ст. л.
  • капуста – 300 г
  • часник – 3-4 зубчики часнику
  • лавровий лист – 3-4 шт.
  • оцет – 1-2 ч. л.
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

М’ясо порізати кубиками та відварити протягом 1-1,5 години.

м'ясо

Цибулю порізати кубиками.

цибуля

Моркву натерти на крупній терці.

морква

Буряк помити, очистити від шкірки і нарізати соломкою.

буряк

Капусту нашаткувати соломкою.

капуста

Буряк обсмажити на соняшниковій олії. Потім додати томатну пасту, оцет і тушкувати протягом 5-7 хв.

буряк + томатна паста + оцет

Цибулю обсмажити на соняшниковій олії. Додати моркву і обсмажити.

цибуля + морква

Картоплю нарізати кубиками.

картопля

У киплячий бульон додати картоплю, довести до кипіння і посолити. Потім додати капусту і поварити на невеликому вогні 5 хв. Тоді додати буряк і варити ще 10 хв. Потім додати цибулю і моркву.

готове м'ясо

Додати лавровий лист, поперчити і якщо необхідно досолити. Український червоний борщ готовий. Подавати з пампушками з часником.

готовий борщ

Смачного 😉

0 коментарів до “Український червоний борщДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *