М’ясні фрикадельки з моцарелою

Нам знадобиться:

  • фарш (яловичий або свинний) – 400 г
  • моцарела міні -100 г
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • панірувальні сухарі – 2-3 ст. л.
  • молоко – 2 ст. л.
  • петрушка – пучок
  • спеції – за смаком
  • яйце – 1 шт.
  • томати у власному соку – 400 мл
  • олія – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

Цибулину і часник дрібно поріжте і посмажте в ложці олії до золотистого кольору цибулі (декілька хвилин). У мисці з’єднайте м’ясний фарш, обсмажену цибулю з часником, панірувальні сухарі, молоко, нарізану петрушку, сіль, перець, спеції за смаком і одне яйце.

Добре вимішайте інгредієнти для майбутніх фрикадельок.

Фарш ділимо на частини і формуємо фрикадельки, всередину кожної ставимо міні моцарелу.

Форму для запікання змастити олією (ще одна столова ложка), розмістити в ній фрикадельки і поставити випікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Томати у власному соку почистіть від шкірки, поріжте на дрібні шматочки і додайте спеції. Вилийте подрібнені томати і томатний сік в форму з фрикадельками, запікайте у духовці ще 15 хвилин.

Чудово підійдуть до будь-яких видів пасти, картопляного пюре і не тільки!

Смачного 😉

0 коментарів до “М’ясні фрикадельки з моцарелоюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *