Нам знадобиться:
- ребра свинні – 500-700 г
- перець – 5-6 шт.
- цибуля – 3 шт.
- баклажани – 3 шт.
- помідори – 1 кг
- картопля – 4 шт.
- часник – 1 гол.
- олія – 50 г
- гострий перець – за смаком
- базилік, петрушка – за смаком
- сіль, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
На сковорідці, або в чавунній каструлі підсмажуємо порізані реберця до злегка золотистого кольору.
Солодкий перець нарізаємо на великі шматки.
Перекладаємо підсмажені реберця в каструлю, в якій будемо варити суп. Додаємо лавровий лист і перець-горошком.
Нарізаємо цибулю і баклажани (вимочувати їх не обов’язково). Обсмажуємо овочі (перець, цибуля, баклажани) до легкої золотавості.
Разом з овочами обсмажуємо нарізану картоплю. Туди ж додаємо подрібнений часник.
Помідори збиваємо в блендері або тремо на тертці. Помідоровій масі даємо закипіти, можна злегка підсолити і додати води (в залежності якої консистенції ви любите суп).
Коли картопля буде майже готова, всі овочі перекладаємо у каструлю до реберець. Все перемішуємо і заливаємо томатами. Варимо суп до готовності (приблизно 20 хв).
В суп додаємо улюблені спеції, сіль. Дрібно нарізаємо базилік і петрушку. Додаємо до супу перед виключенням.
Суп з реберцями Кавказький готовий! Якщо він здасться вам густуватим, можна сміливо ще збити помідори, прокип’ятити і залити всю масу.
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп з реберцями “Кавказький””Додати →