Нам знадобиться:
- 500 г кальмарів
- 2 моркви
- 1 цибулина
- 1/2 болгарського перцю
- 1 помідор
- 1/2 ч. л. цукру
- 1 ч. л. лимонного соку
- олія
- соєвий соус
- сіль, зелень за смаком
Спосіб приготування:
Кальмари очистити, відварити протягом 3 хв. і промити. Після цього тонко їх нарізати.
Моркву натерти на крупній тертці і смажити на олії з додаванням лимонного соку і цукру. Коли морква стане м’якою і набуде жовтого відтінку, перекласти її в каструлю.
Обсмажити дрібно порізану цибулю. Коли вона стане м’якою, додати до неї порізаний болгарський перець. Готові овочі перекласти в каструлю до моркви.
До овочів додати кальмарів і помідори (нарізані дрібними кубиками) без шкірки. Залити все підсолеим окропом, додати зелень, влити трохи соєвого соусу, довести до кипіння і вимкнути. Дати настоятися протягом 15-20 хв.
Подавати зі сметаною.
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп з кальмарами”Додати →