Суп із гускою та галушками

Суп із гускою та галушками

Нам знадобиться:

  • гусяче м’ясо – 400 г
  • картопля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • цибуля 1/2 шт.
  • соус “чилі” – 1 ст. л.
  • часник – 2-3 зуб.
  • оливкова олія – 2 ст. л.
  • прісне тісто – 200 г
  • пшоно – 2 ст. л.
  • коріандр – 1 ч. л.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Спочатку відварюємо гуску. Варити слід 2-2,5 години. Після цього процідити бульйон, і знову поставити його на вогонь.

Для галушок потрібно замісити звичайне прісне тісто.

Порізати моркву і цибулю. Обсмажити овочі на розігрітій з олією сковорідці, на слабкому вогні. Додайте трохи солі і постійно помішуйте.

Додаємо в суп коріандр в зернах.
Робимо з тіста галушки круглої форми. Опускаємо їх в киплячий бульйон.

Після цього додаємо готову зажарку з цибулі і моркви в суп.

Картоплю, нарізану кубиками також кидаємо у каструлю.

Промиваємо трохи пшона і кидаємо в суп після картоплі.

Додаємо у суп гострий соус “чилі” і перевіряємо на сіль. Варимо суп ще 7-8 хвилин до готовності картоплі і пшона. За 2 хвилини до готовності додаємо дрібно нарізаний часник і лавровий лист. З кісток зрізаємо м’ясо, кидаємо його в суп.

Суп із гускою та галушками готовий!

рецет супу із гускою та галушками

Смачного 😉

0 коментарів до “Суп із гускою та галушкамиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *