Нам знадобиться:
- гусяче м’ясо – 400 г
- картопля – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- цибуля 1/2 шт.
- соус “чилі” – 1 ст. л.
- часник – 2-3 зуб.
- оливкова олія – 2 ст. л.
- прісне тісто – 200 г
- пшоно – 2 ст. л.
- коріандр – 1 ч. л.
- лавровий лист – 1 шт.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Спочатку відварюємо гуску. Варити слід 2-2,5 години. Після цього процідити бульйон, і знову поставити його на вогонь.
Для галушок потрібно замісити звичайне прісне тісто.
Порізати моркву і цибулю. Обсмажити овочі на розігрітій з олією сковорідці, на слабкому вогні. Додайте трохи солі і постійно помішуйте.
Додаємо в суп коріандр в зернах.
Робимо з тіста галушки круглої форми. Опускаємо їх в киплячий бульйон.
Після цього додаємо готову зажарку з цибулі і моркви в суп.
Картоплю, нарізану кубиками також кидаємо у каструлю.
Промиваємо трохи пшона і кидаємо в суп після картоплі.
Додаємо у суп гострий соус “чилі” і перевіряємо на сіль. Варимо суп ще 7-8 хвилин до готовності картоплі і пшона. За 2 хвилини до готовності додаємо дрібно нарізаний часник і лавровий лист. З кісток зрізаємо м’ясо, кидаємо його в суп.
Суп із гускою та галушками готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп із гускою та галушками”Додати →