Нам знадобиться:
- яловичина – 250 г
- рис – 1/2 скл.
- грецькі горіхи – 1/3 склянки
- петрушка, кріп – пучок
- часник – 2-3 зуб.
- спеції: хмелі-сунелі, сіль, перець – за смаком
- соус ткемалі – 1 ст. л.
Спосіб приготування:
У 2 л холодної води опустити м’ясо, довести до кипіння і варити на слабкому вогні 1,5-2 години. За півгодини до готовності додати в бульйон 5 горошин чорного перцю, 3 горошини духмяного перцю, 3 лаврових листки.
У киплячий бульйон додати соус ткемалі. Після цього всипати рис і варити 10-15 хвилин.
Поки вариться рис, обсмажити на сухій розігрітій сковороді очищені волоські горіхи, а потім подрібнити їх.
Також подрібнити часник.
За 5 хвилин до готовності додати спеції, подрібнені горіхи та часник.
Посипати дрібно нарізаною зеленню і зняти з вогню.
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп Харчо”Додати →