Нам знадобиться:
- гарбуз – 500 г
- сочевиця (помаранчева) – 150 г
- оливкова олія – 2 ст.л.
- орегано – 1 ч.л.
- цибуля – 1 шт.
- чилі – 1/4 шт.
- каррі – за смаком
- відварені креветки – для презентації
Спосіб приготування:
Гарбуз почистити і нарізати кубиками.
Вилити в сковороду 1 столову ложку оливкової олії, викласти гарбуз, присипати орегано і смажити до готовності.
Окремо на 1 столовій ложці оливкової олії обсмажити до м’якості цибулю, часник і чилі. Додати каррі і смажити ще 1 хвилину.
Всипати сочевицю, 2/3 обсмаженої гарбуза (решту гарбуза залишити для подачі). Влити 1-1,5 л води (або бульйону), довести до кипіння, посолити і варити 10-15 хвилин.
Готовий суп пробити блендером до однорідності.
Подавати з шматочками обсмаженого гарбуза і вареними креветками.
Смачного 😉
0 коментарів до “Пікантний гарбузово-сочевичний суп”Додати →