Нам знадобиться:
- курячий бульйон – 2 л (можна замінити водою)
- куряче філе – 400 г
- макарони – 200 г
- морква – 1 шт.
- молода капуста – 150-200 г
- кабачок (невеликий) – 1 шт.
- яйця – 1 шт.
- зелень – за смаком
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Куряче філе нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити, додати 2-3 гілочки зелені і збити у блендері разом з яйцем.
Овочі помити та почистити.
Морква нарізати кружечками, капусту крупно нашаткувати, кабачок середніми шматочками.
Бульйон довести до кипіння і покласти в нього макарони, через 2-3 хвилини моркву. Потім за допомогою двох ложок з фаршу сформувати кльоцки і опустити їх в киплячий бульйон. Через 5-7 хвилин додати кабачок, а ще через 5 хвилин капусту. Після того, як капуста провариться близько 5 хвилин, додати зелень і можна вимикати вогонь. Суп не повинен сильно кипіти. За бажанням ви можете додати спеції. Такий суп смачний і в холодному вигляді.
Смачного 😉
0 коментарів до “Овочевий суп з курячими кльоцками”Додати →