Мінестроне

Нам знадобиться:

  • червона цибуля – 1 шт.
  • морква – 2 шт.
  • помідори – 400 г
  • картопля – 200 г
  • савойська капуста – 225 г
  • біла консервована квасоля – 400 г
  • зелена стручкова квасоля – 400 г
  • часник – 1 зубчик
  • базилік – 30 г
  • розмарин – 1 гілочка
  • тертий пармезан – 60 г
  • оливкова олія – 50 мл
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

У великій каструлі на середньому вогні розігріти оливкову олію. Кинути нарізані кубиком цибулю, моркву, подрібнений розмарин, сіль і перець. Готувати, помішуючи, 5-8 хвилин, поки цибуля не буде золотистого кольору.

Додати подрібнені помідори, через хвилину додати нарізану кубиком картоплю, капусту, квасолю, залити водою і довести до кипіння.

Як тільки закипить, додати зелену квасолю і варити до готовності картоплі, близько 20 хвилин. Посолити, поперчити, додати подрібнений часник і базилік.

Подавати, посипавши тертим пармезаном і листочками базиліку. Прикрасити декількома краплями оливкової олії.

рецепт супу мінестроне

Смачного 😉

0 коментарів до “МінестронеДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *