Нам знадобиться:
- червона цибуля – 1 шт.
- морква – 2 шт.
- помідори – 400 г
- картопля – 200 г
- савойська капуста – 225 г
- біла консервована квасоля – 400 г
- зелена стручкова квасоля – 400 г
- часник – 1 зубчик
- базилік – 30 г
- розмарин – 1 гілочка
- тертий пармезан – 60 г
- оливкова олія – 50 мл
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
У великій каструлі на середньому вогні розігріти оливкову олію. Кинути нарізані кубиком цибулю, моркву, подрібнений розмарин, сіль і перець. Готувати, помішуючи, 5-8 хвилин, поки цибуля не буде золотистого кольору.
Додати подрібнені помідори, через хвилину додати нарізану кубиком картоплю, капусту, квасолю, залити водою і довести до кипіння.
Як тільки закипить, додати зелену квасолю і варити до готовності картоплі, близько 20 хвилин. Посолити, поперчити, додати подрібнений часник і базилік.
Подавати, посипавши тертим пармезаном і листочками базиліку. Прикрасити декількома краплями оливкової олії.
Смачного 😉
0 коментарів до “Мінестроне”Додати →